Koivukoti | Haetaan: Sairaanhoitaja, sosionomi tai lähihoitaja ohjaajan tehtäviin, Koivukoti yhdistys ry, Kurikka
16562
post-template-default,single,single-post,postid-16562,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Haetaan: Sairaanhoitaja, sosionomi tai lähihoitaja ohjaajan tehtäviin, Koivukoti yhdistys ry, Kurikka

Haetaan: Sairaanhoitaja, sosionomi tai lähihoitaja ohjaajan tehtäviin, Koivukoti yhdistys ry, Kurikka

Koivukoti on toiminut 21 -vuotta aikuisten kehitysvammaisten hoitokotina Kurikan Luopajärven kylässä. Kauniissa ympäristössä asuminen, hyvä hoito ja päivätoiminta muodostavat hyvän elämän. Kädentaidot, taiteet ja liikunta ovat keskeinen osa toimintaa. Meille tärkeitä arvoja ovat erilaisuuden kunnioittaminen, inhimillisyys, mielekäs arki ja kumppanuus.

 

Haemme joukkoomme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Edellytämme ohjaajan työtehtävään sairaanhoitajan, sosionomin tai lähihoitajan tutkintoa. Eduksi luetaan musiikkiin, kä- dentaitoihin, taiteeseen tai liikuntaan liittyvä osaaminen tai kouluttautuminen. Työtehtäviin kuuluvat mm. asukkaiden hoito- ja hoiva, sekä päivätoiminnan ohjaaminen. Työ sisältää myös kodinhoidollisia tehtäviä osana ohjaustyötä. Työ on kolmivuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Toivomme sinulta ihmistä arvostavaa työotetta, vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kodinomaisessa ja viihtyisässä hoitokodissa maalaismaisemassa sekä mahdollisuuden työskennellä moniammattillisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.

Tiedustelut: toiminnanjohtaja Elina Raivo puh.0500-972 863

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo (ei todistuksia) osoitteeseen: elina.raivo@koivukoti.fi viimeistään 17.4.2016 klo 16.00 mennessä. Työpaikan osoite: Perälänmäentie 111, 61270 Luopajärvi